De bungalow is centraal gelegen. De afstanden tot het strand, het dorp, en de golfbaan kun je hieronder vinden.

Fietsen

Op Ameland kun je lekker fietsen. Vanuit Hollum kun je heerlijk door de duinen naar Nes fietsen en langs de dijk (wadden) weer terug.

Strand

Hollum heeft een erg mooi badstrand voor jong & oud. Dit strand is in de zomer  voorzien van een strandwacht. Naast het badstrand is het ook mogelijk een rustig plekje op te zoeken.
Afstand tot het (bad)strand: 1400 meter.

Dorp (Hollum)

Bungalow ‘n Best plak ligt naast het dorp Hollum. Hollum is een erg gezellig dorp waar winkels en een supermarkt te vinden zijn. Regelmatig zijn er braderieën en andere activiteiten.
Afstand tot het dorp Hollum: 500 meter.

Golfbaan

Ameland kent een Golfbaan en ligt op schootafstand van onze bungalow. Op deze golfbaan bevinden zich een drivingrange, par 3 baan (9 holes) en één van de mooiste golfbanen (9 holes).
Afstand tot de golfbaan: 400 meter.

Bos

Hollum heeft een erg mooi bos met diverse fietspaden en speeltuinen. Je kunt er lekker doorheen fietsen of wandelen. Ook is er een grote eendenvijver aanwezig waar je diverse vogels kunt spotten.
Afstand tot bos: 700 meter. 

Vuurtoren

Ameland is één van de Waddeneilanden en heeft een vuurtoren. Deze vuurtoren heeft rood met witte strepen en staat aan de rand van het bos bij Hollum. Deze vuurtoren kun je zelf beklimmen.
Afstand tot vuurtoren: 800 meter.